Home » Articole » RO » Societate » Reţele sociale » Facebook » Citirea și ștergerea mesajelor și conversațiilor pe Facebook

Citirea și ștergerea mesajelor și conversațiilor pe Facebook

postat în: Facebook 0

Facebook-Mesaje1

Pentru a adăuga o persoană la o conversație de grup: Clic pe butonul pentru Mesaje din meniul din stânga a paginii de start sau partea dreaptă sus a oricărei pagini (https://www.facebook.com/messages/) > Clic pe conversațía dorită > Din butonul de Acțiuni de sus selectați Deschide în chat (dacă nu este deschisă deja fereastra de chat) > Din meniul Acțiuni, faceți clic pe Adăugă prieteni la discuție > Scrieți numele persoanelor adăugate > Apăsați butonul Gata.

Orice persoană nou adăugată la conversație poate vedea toate mesajele anterioare.

Pentru a căuta un mesaj anterior: Clic pe butonul Mesaje > Scrieți numele persoanei (acesta va apare automat la tipărirea unei oprți cel puțin din nume) sau cuvintele cheie în câmpul de căutare din stânga sus (pentru cuvinte cheie, după scrierea acestora apăsați semnul de căutare din dreapta – lupa – pentru a obține rezultatele căutării).

Pentru a șterge unul sau mai multe mesaje dintr-o conversație: Clic pe butonul Mesaje > Deschideți conversația din care doriți să ștergeți mesajul > Din meniul Acțiuni, selectați Șterge mesaje > Utilizați casetele pentru a selecta mesajele pe care doriți să le ștergeți. > Apăsați butonul Șterge.

Puteți șterge o întreagă conversație făcând clic pe Șterge conversația din meniul Acțiuni. Această acțiune nu poate fi anulată după ștergere.

Notă: Ștergerea unui mesaj sau a unei conversații din profilul tău nu va șterge mesajul sau conversația și din profilul prietenului cu care ai conversat.

Ștergerea unui mesaj îl elimină definitiv din profilul dvs. Dacă doriți să ascundeți un mesaj în profil fără a-l șterge, îl puteți arhiva.

Pentru a arhiva o conversație sau un mesaj: Clic pe butonul Mesaje > Deschideți conversația dorită > Din meniul Acțiuni, selectați Arhivare. Prin arhivarea unei conversații se ascunde mesajul sau conversația respectivă până la următoarea discuție cu prietenul respectiv, în timp ce ștergerea elimină definitiv istoria mesajelor în profilul tău. Istoria conversației poate fi accesată oricând mai târziu.

Pentru a vedea conversațiile arhivate: Clic pe butonul Mesaje > Din meniul Mai mult, selectați Arhivate > Clic pe conversația arhivată dorită.

Pentru părăsirea unei conversații cu mai mult de o persoană: Mergeți la conversație > Faceți clic pe meniul Opțiuni > Selectați opțiunea de părăsire a conversației. Celelalte persoane din conversație vor fi notificate că ați părăsit conversația și nu veți mai primi mesaje din această conversație.

Vă puteți dezabona doar de la conversațiile de grup. Nu puteți părăsi o conversație cu un singur prieten. Pentru a preveni o anumită persoană să înceapă o conversație cu dvs., ștergeți-o din lista de prieteni sau blocați-o. Puteți raporta orice mesaj abuziv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *