După ce aţi scris o carte şi aţi publicat-o, în format tipărit sau ediţie electronică, este important ca lumea să afle despre opera dvs. Promovaţi cartea online prin comunicate de presă trimite la sute de site-uri web specializate şi de interes general, şi recenzii, şi indexaţi-o în motoarele de căutare!

Noi vă putem ajuta să creşteţi foarte mult numărul persoanelor avizate, care să afle despre lucrarea dvs., posibili cititori şi cumpărători. Colaborăm în acest sens cu cele mai mari site-uri de prezentare a cărţilor şi comunicatelor de presă, ajutându-vă să îmbunătăţiţi vizibilitatea online pentru cartea dvs. Pentru aceasta folosim programe specializate unde este posibil iar, pentru cele mai importante site-uri web de prezentare, transmitem comunicatele de presă manual, comunicând în permanenţă cu acestea, pentru a maximiza traficul spre cartea dvs.

În funcţie de nivelul dorit de promovare, putem oferi:

1. publicarea comunicatului de presă în cele mai importante zone care sunt indexate de motoarele de căutare majore, crescând traficul către pagina de prezentare a cărţii;
  2. oferta de la pct. 1, plus distribuirea comunicatului de presă la sute de reţele de sindicalizarea a conţinutului comunicatului de presă, obţinând astfel linkuri către cartea dvs. dinspre site-uri web recunoscute de motoarele de căutare;
  3. ofertele de la pct. 2 şi 3, plus publicarea unor recenzii corespunzătoare profilurilor celor mai adecvate de cititori, inclusiv în publicaţii tipărite de mare tiraj, cu caracter general sau specializate.
Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditShare on StumbleUponShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone
  • Editare, Publicare, Promovare Cărţi electronice
  • Firma: MultiMedia SRL