» » » » » » » Setări pentru vizibilitatea paginii Facebook

Setări pentru vizibilitatea paginii Facebook

postat în: Pagini Facebook | 0

Facebook-Pagina-Setari-GeneralSetarea confidențialității unei pagini o poate face un utilizator cu rol de administrator. Pentru aceasta: Clic pe butonul Setări din dreapta sus a paginii > Clic pe meniul General din stânga > Aici se pot edita toate opțiunile de confidențialitate, inclusiv restricții de țară și vârstă, preferințele de publicare și de conținut în mod proactiv moderat.

Pentru restricții de vârstă pentru a limita audiența paginii (dacă aceasta include conținut interzis persoanelor care nu sunt adulte), un administrator al paginii face clic pe  butonul Setări din dreapta sus a paginii > Clic pe meniul General din stânga > Clic pe Editează din dreapta opțiunii Restricții de vârstă > Selectați grupa de vârstă minimă care poate accesa pagina > Clic Salvează modificările. În acest fel, toate persoanele cu vârsta mai mică decât vârsta minimă selectată vor fi șterse din lista de fani ai paginii. Puteți actualiza restricții de vârstă pagina dvs. în orice moment, dar utilizatorii eliminați nu vor fi adăugați înapoi, cu excepția cazului în care vor aprecia din nou pagina.

Pentru a adăuga restricții de țară, un administrator al paginii face clic pe  butonul Setări din dreapta sus a paginii > Clic pe meniul General din stânga > Clic pe Editează din dreapta opțiunii Restricții de vârstă > Selectați una sau mai multe țări restricționate. > Clic Salvează modificările. În acest fel, toate persoanele din țările selectate vor fi șterse din lista de fani ai paginii. Puteți actualiza restricții de țară în orice moment, dar utilizatorii eliminați nu vor fi adăugați înapoi, cu excepția cazului în care vor aprecia din nou pagina. În mod implicit pagina ta va fi vizibilă în toată lumea.

Paginile cu restricții de vârstă sau țară nu pot fi văzute de persoanele neautentificate ca utilizatori Facebook. Pentru a le face vizibile inclusiv pentru persoanele neautentificate, trebuiesc anulate restricțiile. Pentru aceasta se urmăresc pașii de mai sus și se anulează restricțiile respective

Dacă o pagină Facebook nu este publicată, ea este vizibilă doar pentru cei care o gestionează. În mod implicit paginile Facebook sunt publicate, dar Facebook poate anula publicarea unor pagini noi din lipsă de activitate. Pentru a anula publicarea unei pagini (pagină nepublicată), clic pe  butonul Setări din dreapta sus a paginii > În secțiunea General, clic Vizibilitatea paginii > Bifați Anulează publicarea paginii > Clic Salvează modificările. Pentru a o publica din nou, se urmează aceiași pași și debifează opțiunea Anulează publicarea paginii.

Fiecare pagină Facebook are posibilitatea adăugării unor filtre spam pentru vizitatori. Filtrul de spam este vizibil doar pentru persoanele care gestionează pagina. El se poate accesa în secțiunea Setări > Jurnalul de activităţi > Spam.

Administratorul unei pagini Facebook care dorește să copieze pe calculatorul propriu conținutul paginii web, pentru arhivare, vizualizare offline sau analiză, poate descărca o copie a paginii care include:

  • mesaje, fotografii și clipuri video partajate pe pagină de cei care gestionează pagina
  • o listă cu persoane care au roluri pe pagină
  • o descriere a setărilor curente ale paginii
  • pagina Informaţii despre Pagină din secțiunea Despre

Facebook a permis până nu demult descărcarea unei copii a paginii. În prezent această caracteristică nu mai este disponibilă.

Pentru a șterge pagina Facebook, în cazul în care ești administrator al acelei pagini, clic pe  butonul Setări din dreapta sus a paginii > Clic pe meniul General din stânga > Clic pe Editează din dreapta opțiunii Ștergerea Paginii > Confirmă ștergerea paginii > Clic Salvează modificările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *