Facebook: Blochează opţiunea etichetării tale în imagini şi clipuri video

|

Facebook permite altor utilizatori Facebook să te includă în imagini şi clipuri video prin etichetarea numelui tău de utilizator. Aceste imagini şi clipuri video ajung astfel să fie postate automat pe peretele tău, transmiţând uneori mesaje destul de deranjante. Pentru … Citeşte mai mult